HAVELSAN İnovasyon Şampiyonu
30 Aralık 2020

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen İnovaLİG; IMP3rove Academy’nin yürüttüğü Avrupa’da 17 ülkede uygulanan IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurguyla, Türkiye’deki firmaların inovasyon karneleri çıkararak yılın inovasyon liderlerini belirlemektedir. KOBİ’ler ve büyük firmalar ayrı ayrı, IMP3rove inovasyon yönetimi metodolojisindeki beş kategoride değerlendirilir: İnovasyon Stratejisi, İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü, İnovasyon Döngüsü, İnovasyon Kaynakları, İnovasyon Sonuçları

 

HAVELSAN İnovasyon Yönetimi çalışmalarıyla 2017 yılında İnovasyon Stratejileri alanında beşinci, 2018 yılında İnovasyon Kaynakları kategorisinde birinci oldu.

 

İnovaLİG 2019 Şampiyonları Ödül Töreni 25-26 Aralık tarihinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Kapsamında yayımlandı. 5000’in üzerinde firma arasında yapılan değerlendirme sonucunda HAVELSAN yine İnovasyon Kaynakları kategorisinde birinci oldu. Aynı kategoride KORDSA ikinci ve TUŞAŞ üçüncü oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de katıldığı törende HAVELSAN adına ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Karakaş aldı.

Mail Aboneliği
Haberleri ve projelerle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için
mail listemize kayıt olabilirsiniz.
Lütfen e-posta adresinizi girin.
Mail aboneliğiniz alınmıştır. Teşekkür ederiz.
Başvuru yapılırken bir hata meydana gelmiştir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Captcha doğrulamasını geçemediniz.